neděle 24. března 2013

10 týdnů a 250 km

Dnes jsem tedy zakončil desátý týden. Původně jsem měl mít naběháno o trošku více kilometrů než mám, ale i tak doufám, že na úspěšné dokončení půlmaratonu to bude stačit. V pátek jsem si dal hodinovou a dnes hodinu a půl dlouhou "masáž" na běžícím pásu. Počasí stále na prdlačku, a navíc bych stejně venku běhat nemohl, když jsem v práci ;). Příští týden už asi nějaký ten delší běh nezvládnu, i když možná že nakonec ano. Ještě to musím promyslet, abych zase něco nepo...kazil.

 Abych pravdu řekl, dneska jsem nějakej jalovej a vůbec mě nenapadá, co bych ještě napsal. Snad jen to, že s prací to vypadá dobře, jen si budu muset trošku přeorganizovat život. Ono dojíždět denně 100km asi není zrovna nejlepší varianta, ale na druhou stranu jsem rád, že si mě zatím ještě chtějí nechat. Takže další věc na úporné přemýšlení.

Mějte se všichni krásně.

Nakonec snad jen moje oblíbená věta. Zbývá 13 dní do výstřelu...


3 komentáře:

  1. Salve Jane, půlmaratonu se bát nemusíš, když máš 10 km pod hodinu, tak půlmaraton v pohodě zvládneš kolem 2 hodin, a snad i pod 2 hodiny. S tou letošní prodlouženou zimou je to opravdu svízel. Za pár dnů už snad budeme vybíhat v triku s krátkým rukávem. Sám nejsem bůhví jaký běžec, ale klušu si pro radost a nějakých desítek a půlmaratonů se zúčastňuji pro dobrý pocit. Sem tam vyhledám i nějaký kros či horský maraton... je to pro mne zas jiný druh tréninku a hlavně po zvládnutí taková malá radost. Možná bys něco podobného také mohl dát do své přípravy na budoucí silniční desítky či půlmaratony... je to vítaná změna. Jirka

    OdpovědětVymazat
  2. Honzo, hlavu vzuhu!! :-) Martin

    OdpovědětVymazat